Loading...
SlapenWonen

Beste wake up light voor in de slaapkamer

Wake up lights zijn geweldige devices voor in de slaapkamer om ’s ochtends wakker te worden omdat ze natuurlijk zonlicht simuleren. Ze helpen jouw wooncomfort te verhogen door je op een rustige manier en op het juiste moment wakker te worden, zodat je overdag productiever kunt zijn en de dag vrolijker start. Er zijn veel opties voor wake up lights en het kan moeilijk zijn om uit te vinden welke het beste voor je behoeften is. Hier zijn enkele van de dingen waar je rekening mee moet houden als je een wake up light wilt kopen bij bijvoorbeeld De expert Wooninformatie.nl;

  • Welk soort lamp heb je nodig?
  • Welke functies wil je hebben?
  • Hoeveel wil je eraan uitgeven?
  • Heb ik een wekker nodig of niet?

De beste wake up lights

De beste wake up light wekker is de wekker die bij jou past. Als je een goede nachtrust wilt hebben, is het van cruciaal belang dat je een wekker vindt die aan jouw behoeften voldoet. Een wake up light wekker is een apparaat dat de helderheid van het display geleidelijk verhoogt en op het gezicht van de slapende schijnt om een zonsopgang te simuleren. Dit is bedoeld om de gebruiker te helpen op een meer natuurlijke manier wakker te worden, zonder wakker te worden geschud door een gek gierend alarm. Enkele van de beste wake up lights zijn;

  • Philips Wake-up Light met zonsopgang simulatie
  • Philips Wake-up Light HF3520/00
  • LUMIwake Up Light Alarm Clock
  • Tensor Wake Up Light Alarm Clock 
  • Lumie Bodyclock Starter 30 

Welke allemaal verkrijgbaar zijn bij De expert Wooninformatie.nl.

De eerste is de Philips Wake-Up Light. Het heeft een eenvoudig ontwerp en is gemaakt van plastic. Het licht begint 30 minuten voor je ingestelde wektijd helderder te worden en wordt na verloop van tijd geleidelijk helderder. Het heeft ook een radio en een optionele Bluetooth-luidspreker. 

De tweede is de Lumie Bodyclock Starter 30 Wake-Up Light Alarm Clock. Dit apparaat heeft een uniek ontwerp met zijn 4 verschillende kleuren die geleidelijk veranderen om je rustig te laten ontwaken, wat handmatig of automatisch kan gebeuren.

De voordelen van een Wake up light

Uit een studie is gebleken dat mensen die een wekker met wake-up light gebruikten zich frisser en energieker voelen en een beter humeur hebben dan degenen die er geen gebruik van maken. Weklampen kunnen voor meer worden gebruikt dan alleen ’s ochtends wakker te worden. Sommige mensen gebruiken ze om ’s nachts in slaap te vallen, omdat ze een ontspannende sfeer creëren voor het slapengaan. Weklampen bestaan al een tijdje, maar ze worden steeds geavanceerder en innovatiever. Ze kunnen een geweldige manier zijn om je kinderen ’s ochtends uit bed te krijgen en hun dag goed te beginnen. Enkele van de beste weklampen voor kinderen zijn die met functies als geleidelijke lichtveranderingen, rustgevende geluiden of zelfs muziek.

Kortom, wake-up lights zijn een geweldige manier om de dag te beginnen of te eindigen. Ze helpen je zachter en geleidelijker wakker te worden of in slaap te vallen, wat beter is voor jouw geestelijke gezondheid. Weklampen kunnen worden gebruikt om op een natuurlijke manier wakker te worden. Ze zijn vooral populair bij mensen die gevoelig zijn voor licht en herrie.