Loading...
InterieurWonen

Een plexiglas schilderij is een echte blikvanger

Ben jij op zoek naar een schilderij dat zowel geschikt is voor binnen als buiten en dat een luxueuze uitstraling heeft? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden van een plexiglas schilderij. Een plexiglas schilderij geeft de woonkamer, slaapkamer, keuken of overkapping direct een luxe en moderne uitstraling. Kies voor één van de standaard designs en afmetingen of ontwerp je eigen schilderij en kies de afmetingen en vormen die bij jou en jouw wensen passen. Of wat dacht je van het laten printen van je eigen foto op plexiglas? 

Wat is een plexiglas schilderij?

Een plexiglas schilderij is een uniek en modern kunstwerk dat overal op te hangen is. Een plexiglas schilderij is gemaakt vaan een dunne plaat plexiglas waarop een afbeelding of foto geprint is. De achterkant van het schilderij is zwart of wit waardoor de kleuren perfect naar voren komen. Zelfs de kleine details worden zichtbaar en komen echt goed in het schilderij naar voren. Door de speciale manier van bedrukken, zorgt een plexiglas schilderij voor veel diepgang. Hierdoor lijkt het alsof je echt in het schilderij zit. Een plexiglas schilderij is heel duurzaam, geschikt voor diverse weersomstandigheden en zeer kleurvast. Hierdoor is het schilderij niet alleen geschikt voor binnen maar kan het schilderij ook buiten opgehangen worden 

De sfeer van een plexiglas schilderij

Een plexiglas schilderij zorgt al snel voor een unieke sfeer in huis. Zo krijgt de kamer waar het schilderij wordt opgehangen direct een moderne en luxe uitstraling. Doordat het schilderij veel diepgang toont kan je perfect spelen met verschillende lichtinval. Hang het schilderij bijvoorbeeld eens op tegenover een raam met veel daglicht. Of kies voor een plek onder een LED spot. De details en de diepgang zullen dan nog beter tot hun recht komen. De sfeer van het plexiglas schilderij zal je verrassen. De kamer ademt direct een unieke en luxe sfeer in en door te spelen met verschillende afmetingen krijg je een speels effect. Wil jij graag een persoonlijke touch aan jouw kamer toevoegen? Kies dan voor een foto op plexiglas of een eigen afbeelding. De plexiglas schilderijen zijn verkrijgbaar in zeer veel afmetingen en designs dus er is altijd wel een schilderij beschikbaar die bij jou en jouw wensen past.

Ben jij op zoek naar iets bijzonders aan de muur?

En wil jij graag je werkkamer of slaapkamer herinrichten en gezelliger maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een plexiglas schilderij. Een plexiglas schilderij laat alle details uit de afbeelding perfect naar voren komen. Bovendien heeft een plexiglas schilderij zeer veel diepgang en door de manier van produceren is het schilderij zeer duurzaam. Het schilderij is bestand tegen alle weersinvloeden zodat het schilderij zowel binnen als buiten op te hangen is. Je kan met dit schilderij dus alle kanten op. Wil je het helemaal persoonlijk maken? Kies dan voor het printen van je eigen foto op plexiglas. Je mooiste foto kan je zo prachtig aan de muur tentoonstellen. Laat je verrassen door de mogelijkheden en kies wat het beste bij jou en jouw woonwensen past.