Loading...
Wonen

Het nut van een goede deurbel

Ik heb een paar jaar in een huis zonder deurbel gewoond, dus ik ken de strijd maar al te goed. Het hebben van een fatsoenlijke deurbel is een noodzaak om pakketjes en mensen binnen te laten in uw huis. Ik denk dat het ook helpt bij dat gevoel van veiligheid, omdat mensen altijd aan zullen bellen ook breken ze in. 

Wat voor soort deurbellen zijn er? 

Nou, laten we beginnen met de basis. Heb je een deurbel of niet? Hier in Nederland (Australië ook, want dit is een geweldig en enorm over het hoofd gezien product!) hebben we qua deurbellen, nogal wat verschillende opties. Als je een bestaande deur hebt, past een deurbel bovenop of buiten de deur. Er zijn nu echter nieuwe deurbellen op de markt, de Dahua deurbel is een fantastische nieuwe deurbel van Dahua, die in de deur past, en een groot LED-scherm heeft, sensoren, en een luidspreker. Het is een van de kleinste deurbellen die ik heb gebruikt, en ik hou echt van de eenvoud van het ontwerp. Zoals je weet, zijn er nogal wat opties, maar het is zeker een beetje de winnaar. 

Wat ze op de website zeggen 

Van de WebStore4 website: “De Dahua deurbel is een verbazingwekkend eenvoudige manier om mensen aan je deur te verbinden. Het heeft twee knoppen, een aan de bovenkant, en een aan de onderkant van je deur. Naast het belsignaal licht de deurbel ook op wanneer iemand op een van beide knoppen drukt, weet je dat er iemand voor de deur staat.” 

Mijn deurbel van Homefront is ook geweldig, hoewel hij niet werkt met mijn deur (hoewel ik een code kan instellen om ervoor te zorgen dat hij wel werkt). Ik heb deze deurbel nu al een tijdje, en ik gebruik hem bijna dagelijks. Geloof me als ik zeg dat, deze deurbel er erg hoogwaardig uit ziet, en de opties heeft om van bel te veranderen (wat ik op dit moment heb, is piano, ik hou niet van de klokken), en is vrij luid (de deurbel zelf heeft geen luidspreker, dus als je een deurbel hebt die wel een luidspreker heeft, zal dat geluid binnen klinken). Deze deurbel is iets duurder, maar hij is ook van goede kwaliteit.