Loading...
Tuin

Inbouwzwembaden

Een zwembad in de eigen tuin is voor veel mensen een droom. Met een inbouw zwembad van Out at Home is deze droom dichterbij dan u denkt!

Inbouwzwembad in uw tuin

Een inbouw zwembad kan u jarenlang plezier opleveren. Op warme dagen springt u zo in het zwembad dat voor u klaar staat. En is het minder warm? Met behulp van een solar heater is uw zwembadwater te verwarmen tot een aangename temperatuur. In tegenstelling tot een opbouw zwembad is een inbouw zwembad makkelijker toegankelijk. U hoeft niet langer te klimmen maar u laat zich makkelijk in het water glijden. Springen mag natuurlijk ook! Met behulp van filterinstallatie zorgt u ervoor dat het water schoon blijft en niet vervangen hoeft te worden. Zo wordt een inbouw zwembad ook nog eens een duurzame keuze.

Inbouw van een zwembad 

We hebben allemaal wensen en dromen wanneer we het hebben over een eigen zwembad in de tuin. Maar welk type zwembad past het beste bij u? Bij Out at Home denken we graag met u mee. Wanneer u kiest voor een inbouw zwembad met een stalen wand kiest u voor een kwaliteitsproduct. Het plaatsen van een zwembad is een klus die in een dag geklaard kan worden. Plaats als eerste de stalen wanden op de rail en monteer vervolgens de liner. De bovenzijde van het bad wordt afgewerkt door het plaatsen van de bijgeleverde en reeds op maat gemaakte afwerkrand. Tenslotte maakt u uw zwembad compleet met een trapje om in- en uitklimmen te vergemakkelijken, het plaatsen van een filterinstallatie en eventueel een warmtepomp. Wij bieden u een ruim assortiment aan accessoires voor uw zwembad.

Opbouw zwembad 

Voor een tijdelijke oplossing is een opbouw zwembad natuurlijk nog altijd een goede oplossing. Het geeft de mogelijkheid om op elke gewenste plek te kunnen genieten van fris zwembadwater. Out at Home heeft een ruime collectie opbouw zwembaden. Voor iedere tuin en iedere gezinssituatie is er een passend zwembad te vinden. Op onze website vindt u kinderzwembadjes van een enkele vierkante meter tot en met baden met een lengte van meer dan zes meter. En mocht u nog twijfelen tussen in- of opbouw? Diverse baden kunnen zowel boven de grond geplaatst worden als ingegraven worden. Zo kunt u uw keuze later nog wijzigen!

Out at Home is al vijftien jaar verkoper van zowel inbouw- als opbouw zwembaden. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd van een duidelijk advies kunnen voorzien. Daarnaast zijn al onze baden uit voorraad leverbaar. U hoeft dus niet lange te wachten op een frisse duik!