Loading...
InterieurWonen

Natuursteen in huis? Ontdek hier al je mogelijkheden  

Steeds meer mensen kiezen voor de toepassing van natuursteen en dat is niet voor niets. Het is niet alleen een gesteente met een natuurlijke uitstraling, maar je kunt het ook nog eens op heel veel manieren toepassen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de projecten van Patho Stone voor inspiratie. Daarnaast is natuursteen zeer duurzaam en slijtvast. Wil je meer weten over de toepassingen van natuursteen in je woning? Lees dan snel verder.  

Hier kun je natuursteen toepassen 

Wie denkt aan natuursteen in huis, zal automatisch denken aan een vloer van natuursteen. En dat is logisch, want op deze manier wordt dit gesteente ook het meeste toegepast. Maar er zijn nog veel meer manieren waarop je natuursteen kunt verwerken in het interieur van je woning: 

  • Keuken: natuursteen in de keuken kan worden gebruikt voor het creëren van een uniek keukenblad, maar je kunt ook kiezen voor een blad van marmer of graniet op de kast, een tafel of bar. Graniet en hardsteen zijn zeer geschikt voor de keuken. 
  • Badkamer: ook in de badkamer kun je mooie natuurstenen toepassen. Het zorgt voor een rustige en luxe uitstraling. Het kan niet alleen toegepast worden op de vloer, maar ook op wanden, als wastafel, spoelbak, douchebak en meer.  
  • Slaapkamer: een drempel of dorpel van natuursteen in de slaapkamer of een andere ruimte in huis zorgt voor enorm veel sfeer en luxe. 

Natuursteen en vloerverwarming 

Wist je dat je natuursteen zeer goed kunt combineren met vloerverwarming. Natuursteen is een natuurproduct en kan daardoor zeer goed tegen warmte. Het neemt warmte op en voert dit geleidelijk af, waardoor je altijd heerlijk warme voeten hebt in de winter. De optie met natuurstenen zijn uitgebreid: het is toepasbaar op talloze manieren. Wellicht wil je alleen een natuurstenen vloer of is het jouw droom om een kast te maken van dit materiaal. Ontdek zelf jouw opties en laat jouw natuurstenen dromen op maat maken voor je woning!