Loading...
Geen categorie

Wat kan DaaS bieden voor jouw organisatie of bedrijf?

Device as a Service, oftewel DaaS, is een IT dienstverlening van HP. Deze IT dienstverlening wordt aangeboden door H&R. DaaS bevat vrijwel alles wat organisaties en bedrijven nodig hebben. Zo heeft het een allesomvattend servicemodel, met de geschikte hardware en ondersteuning. Hier betaal je maandelijks een vast bedrag voor. Je betaalt niet alleen voor het gebruik van het apparaat, maar je bent ook uitgerust met alle mogelijke support die je maar kunt wensen. Daarbij zorgt daas IT ook nog eens voor een stijgende productiviteit binnen een bedrijf of organisatie. Dit komt doordat DaaS zorgt dat de apparatuur helemaal up-to-date blijft! Jij hebt dus geen zorgen over een verouderde versie of iets dergelijks. Je kunt lekker snel en efficiënt doorwerken.

Waarom kiezen voor DaaS?

Oké, dus  daas IT is best wel handig, maar wat maakt het nou zo aantrekkelijk? Het voordeel van Device as a Service is dat de IT systemen altijd voor jou worden gemanaged. Zo wordt er altijd begonnen met een nulmeting. Bij deze nulmeting wordt de IT omgeving die je nu hebt geïnventariseerd. Op basis van deze meting wordt er geheel in overleg bepaald welk soort support en producten het meest geschikt zijn voor de desbetreffende organisatie.

Compleet geleverd

DaaS zorgt dus voor IT systemen op maat! Vanuit dit overleg worden de juiste apparaten gekozen. Hierbij gaat het om de hardware en de software. Als de services geleverd worden, worden deze ook helemaal compleet geleverd. Als het nodig is worden de apparaten geconfigureerd, geassembleerd en vooraf getest. Zoals je ziet kan DaaS veel bieden voor elke organisatie en bedrijf. Doordat elk apparaat compleet wordt geleverd en helemaal up-to-date is, levert dit enorm veel tijd en ook flexibiliteit voor het desbetreffende bedrijf of organisatie.Ook niet onbelangrijk is dat DaaS zorgt voor een grote besparing op je IT budget. Er is immers geen grote inverstering nodig vooraf en je betaalt een vast bedrag per maand. Je weet dus waar je aan toe bent.