Loading...
Wonen

Belangrijke meubels voor je bar

De sleutel tot het mooi maken van je bar is het hebben van het juiste meubilair. Of je nu de meest veeleisende behoeften hebt aan individuele barmeubels zoals barkrukken en tafels, het hebben van een comfortabele barkruk buiten kan een geweldige aanvulling zijn op de buitenruimte. Je kunt decoratieve verlichting toevoegen voor verlichting. Je wilt ook een unieke mok of beker die niet hetzelfde oude saaie glasmateriaal gebruikt. Probeer een mok te vinden die is gemaakt van hout met kunstsnijwerk erop. Het kan de interesse in je bar vergroten en meer esthetische waarde toevoegen. Dit kan ertoe leiden dat meer mensen je bar bezoeken.

Hoe je de meubelmaterialen voor je bar kiest

Een mooie demonstratie van goed barmeubilair is die van Strcollectieshop.nl. Barmeubels die aan de hoogste eisen voldoen, worden bekeken vanuit de gebruikte materialen en vormgeving. Een bar moet comfortabel en aangenaam zijn om naar te kijken. Als je echter het juiste barmeubilair wilt kiezen, moet je het thema van je bar en het interieur van de bar kennen. Als je bar een klassiek ouderwets design heeft, gebruik dan een houten barkruk die bij de sfeer van de bar past. Als je een moderne bar of een gastronomisch restaurant hebt, kun je het beste metalen meubelen gebruiken, zoals een metalen kruk of gepolijste metalen tafels.

Kies de juiste kruk om het comfort voor de klanten te maximaliseren

Welke vorm, hoogte, materiaal, stof en afwerking er ook voor de barkrukken worden gebruikt, ze zijn direct herkenbaar en nodigen je uit om te gaan zitten en je favoriete cocktail te bestellen. Als jij degene bent die een bar opknapt en op zoek bent naar de beste krukken voor de klus, wat zijn dan je prioriteiten? Hoogte zal zeker een belangrijkste factor zijn. 65  of 75 cm is een goed uitgangspunt bij het vergelijken van barkrukken. Het hangt natuurlijk allemaal af van de hoogte van de bijbehorende bar, tafel of toonbank. In het geval van een oppervlak van 90 cm hoog, is bijvoorbeeld een kruk van 60 of 65 cm nodig. Als het eet- of drinkoppervlak echter tussen de 100 en 105 cm hoog is, moet je voor comfort een kruk van 75 cm overwegen.