Loading...
Algemeen

Deze spullen moet je hebben in de werk- of studeerkamer

Hoewel de meeste mensen weer elke dag op kantoor of school zijn, staan sommige bedrijven en scholen het wel nog eens toe dat mensen thuis kunnen werken of studeren. Niet iedereen in de corona lockdowns had het budget om de juiste kantoorspullen voor thuis aan te schaffen, maar steeds meer zien we dat bedrijven deze nu wel vergoeden om thuiswerken te stimuleren, zoals een Daylight lamp. En nu studenten weer kunnen werken hebben ze vaak ook een hoger besteedbaar inkomen, die ze bijvoorbeeld kunnen uitgeven aan spullen die helpen bij het studeren.

Welke spullen moet je hebben in de werk- of studeerkamer? Waar je ook studeert, wij hebben een lijstje met producten opgesteld die essentieel zijn voor werken en studeren. Lees snel verder.

Een goede lamp voor op je bureau

Voldoende licht is essentieel om productief en effectief te werk gaan. In de koude herfst- en winterdagen is er vaak een gebrek aan licht: ‘s ochtends vroeg is het nog pikdonker buiten en het wordt algauw weer donker na 5 uur. Daglicht is dus ver te zoeken, terwijl dat juist een bron van energie is! Om daglicht te simuleren, kun je een Daylight lamp aanschaffen. Deze zijn niet alleen heel functioneel (ze simuleren natuurlijk licht, wat erg prettig is tijdens het werken of studeren), maar ze zien er ook eens heel cool uit op je bureau. Een toffe, maar wel functionele accessoire tijdens het bureau. Dat moet je gewoon hebben!

Een folderrek of tijdschrift case om papieren in te bewaren

Hoewel de meeste mensen bewust minder papier gebruiken, kan het wel eens zo zijn dat je nog wat oude papieren en documenten hebt rondslingeren in je kantoor. Tijdens het werken of studeren is het echter niet prettig om jezelf te omringen met tienduizend blaadjes papier! Maak het jezelf makkelijker door deze op te bergen in een mooie folderrek of tijdschrift case. Staat niet alleen netjes, maar ook heel mooi!