Loading...
Algemeen

Cultuur, historie, groen en bereikbaar: een internationale vergaderlocatie in Den Bosch.

Werkt u voor een internationale organisatie of heeft u klanten buiten België? En wilt u indruk maken op uw relatie of klant? Kies voor uw volgende vergadering of congres voor een vergaderlocatie in Den Bosch, in het zuiden van Nederland.

Den Bosch is namelijk een enorm gastvrije stad die beschikt over een historisch stadcentrum, omgeven door veel groen. Daarnaast staat het bekend om het bourgondische leven, met culinair eten en gezellige borrels. En het barst hier van de culturele evenementen en locaties.

Ook is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant ontzettend goed bereikbaar. Vanuit iedere grote stad bent u er met de auto in een mum van tijd. Den Bosch ligt op ruim een halfuur autorijden van de Belgische grens. En als u van iets verder komt, bent u in ruim 20 minuten op Eindhoven Airport.

Naast het bruisende centrum staat Den Bosch ook bekend om de vele groene plekjes. Deze zijn uiterst geschikt om voor, tijdens of na een goede vergadering even aan de drukte te ontsnappen. Hierdoor zijn er tevens tal van mogelijkheden voor diverse leuke teambuildingactiviteiten.  

Kortom, vergaderlocatie Den Bosch is dus perfect om uw vergadering of meeting te houden, voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Zo kunnen wij de grootste vergaderlocatie van deze regio zeker aanraden: Hotel en Congreslocatie De Ruwenberg.