Loading...
Interieur

Dit zijn de voordelen van PVC ramen

PVC ramen zijn echt van meerwaarde in een woning, omdat ze goed isoleren, onderhoudsvriendelijk zijn en daarnaast ook nog eens scherp zijn geprijsd. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe ramen voor in je woning is het soms lastig om de voor- en nadelen van alle verschillende soorten ramen tegen elkaar af te wegen. Er zitten een hoop voordelen aan PVC ramen welke we vandaag voor je op een rijtje zullen zetten. Lees dus gauw verder als je hier benieuwd naar bent of je afvraagt wat PVC ramen nu zo een aantrekkelijke keuze maakt.

Goede isolatie en een lagere energierekening

Zoals we net al kort benoemden, isoleren PVC ramen uitstekend. Dit is een heel groot voordeel omdat je hierdoor niet alleen je stookkosten kunt minderen, maar uiteindelijk dus ook een lagere energierekening zult krijgen en dit alles is tevens goed voor het milieu. Hier zal zowel jouw portemonnee als het milieu blij van worden. De PVC ramen zijn geïsoleerd middels ThermoFibra technologie, wat een unieke manier van isolatie is. Bij deze techniek worden glasvezels verwerkt in het profiel, wat voor een betere isolatie zorgt dan staal, wat voorheen gebruikelijk was voor de isolatie van PVC ramen.

Kostenbesparend, tijdloos design en milieuvriendelijk

Dankzij de betere isolatie zal jouw energierekening lager worden, maar de PVC ramen zijn nog op een andere manier kostenbesparend. De ramen zelf zijn namelijk ook gunstig geprijsd. Ze hebben een tijdloos design, waardoor ze jaren mee kunnen en bij elke bouwstijl passen. Daarnaast zijn ze ook nog in verschillende stijlen verkrijgbaar. Naast dat de goede isolatie beter is voor het milieu, zijn de ramen zelf ook van 100% recyclebaar PVC materiaal gemaakt. De ramen zelf zijn dus ook echt goed voor het milieu. Je bent daarnaast ook verzekerd van goede kwaliteit omdat de ramen altijd met kwaliteitsgarantie vanuit het kwaliteitsmerk Deceunink komen en volledig in België worden geproduceerd.