Loading...
Slapen

Tips bij keuzestress met het aanschaffen van een bed

Foto van Patry Kamenczak van Pexels

Bij het uitkiezen van een bed is het logisch dat je jezelf afvraagt: Wat is nou een goed bed? Zeker ook een belangrijke vraag die je aan jezelf moet stellen. Je wilt natuurlijk wel een bed hebben die helemaal aansluit op jouw behoeftes en wensen. Tegenwoordig is het aanbod ook in overvloed wat er soms niet makkelijk op maakt. Daarom geven wij handige tips waar je aan kunt denken met het maken van je keuze.

Persoonlijke voorkeur

Stel je voor dat je samenwoont, dan is het van belang om zeker te kijken naar een tweepersoonsbed. Wanneer je alleen bent en niet die afmeting nodig hebt maar wel wat meer ruimte in bed wil hebben, dan is een twijfelaar juist weer een ideale tussen oplossing. Persoonlijke voorkeur is hier van afhankelijk en verschilt per persoon natuurlijk.

Het kiezen van een matras

Naast de afmeting van het bed is ook het matras van belang. De een heeft liever een wat zachter matras terwijl de ander juist de voorkeur geeft aan een harder matras. Hierbij is weer dat persoonlijke voorkeur hier vooral van invloed is.

De keuze is reuze en eindeloos

Naast het matras zijn ook hoofdkussens erg van belang of een bed goed ligt of niet. Hoofdkussens variëren heel erg, net zoals matrassen. De een is ergonomisch en de ander weer wat minder. Hoofdkussens die juist extra ventileren, of traafschuim bevatten. Ook de voorkeur voor een dekbed is per persoon verschillend. De een geeft de voorkeur voor een wam dons dekbed terwijl de ander de voorkeur heeft voor luchtig katoenen dekbed. Kortom er is variatie en keuze zat! Wist je dat Nederland ook vijf grootste Woonboulevards heeft? Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt en de grootste vijf op een rijtje gezet. Door het in het echt te beleven en te zien kun je natuurlijk beter een keuze maken.

Keuze 1:

Woonmall Villa ArenA is maar liefst 75.000 m². Dit is een van de grooste meubelboulevards van Nederland. Je vindt hier maar liefst vijftig woonwinkels.

Keuze 2:

Bij Home Center vind je meer dan 200 woonmerken, hier is keuze genoeg voor jouw woon interieur!

Keuze 3:

Woonmall Alexandrium gelegen in Rotterdam en 60.000 m²groot. Dit pand heeft maar liefst 55 winkels met ieder hun eigen stijl.

Keuze 4:

Woonboulevard Poortvliet XXL in Zeeland met 50.000 m². Hier zijn 32 winkels aanwezig en ben je wel een volle dag aan het shoppen. Wie wil dat nou niet?

Keuze 5:

Piet Klerkx in Waalwijk is tot wel 21.000 m². Hier zijn maar liefst 150 winkels waar je verschillende stijlen kunt bekijken. Dus voor inspiratie is het zeker handig om dit winkelcentrum te bezoeken.