Loading...
Algemeen

Muurisolatie en zijn types

Spouwmuurisolatie wordt gebruikt om de warmte in huis te behouden door de openingen tussen de muren op te vullen, zodat warme lucht van binnen of buiten er niet gemakkelijk doorheen kan ontsnappen. Laten we zeggen dat het winter is en u het koud heeft, maar u heeft een lekker warm huis dat wacht op uw terugkomst. Het kan u ook wat geld besparen door de elektriciteitsrekening te verlagen, omdat het gebruik van een verwarming minder zal zijn. Deze muurupgrade is voor iedereen die van zijn huis en gezin houdt, en voor iedereen die dieren of ongedierte uit de buurt van zijn eigendommen wil houden.

Soorten muurisolatie

Er zijn verschillende typen muurisolatie namelijk glaswol, PUR en EPS parels. Andere typen isolatie die minder vaak worden gebruikt zijn steenwol, kurk, vlasisolatie en UF-schuim. De prijzen hierin zijn verschillend en u kunt dus een keuze maken op basis van uw wensen, behoeften en budget. Met het gebruik van muurisolatie helpt u vrijwillig het milieu te sparen. U kunt er ook naar op zoek gaan in uw plaatselijke winkel of op een van de websites zoals isoenergy.io die overal op internet toegankelijk zijn. Zorg ervoor dat u de juiste isolatie kiest, zodat u comfortabel kunt zijn tijdens alle weersomstandigheden. Daarnaast kunt u deze muurisolatie gebruiken voor andere projecten.

Is het isoleren van muren belangrijk?

Als je muur in het midden hol is, ja, dat is belangrijk. Het hebben van holle wanden kan leiden tot verschillende problemen. De opening kan worden opgevuld door insecten of water als uw dak lekt en u zult het nooit weten totdat het breekt en het huis overstroomt. Als u in een koude omgeving woont, kan dit ertoe leiden dat u meer betaald voor uw elektriciteitsrekening. Dit komt omdat de opening in de muren alle warmte vasthoudt waardoor u uw verwarming non-stop moet gebruiken. Alles kan worden vermeden als u al uw muren isoleert