Loading...
Geen categorie

Wat voor tafels je in huis moet hebben

Het is misschien niet iets waar je dagelijks over nadenkt, maar er zijn veel verschillende soorten tafels die allemaal een nuttige functie hebben. Van eettafel tot bijzettafel, eigenlijk moet je ze allemaal in huis hebben en wij vertellen je waarom.

De eettafel

Een van de belangrijkste tafels in een huis is de eettafel. Dit kan een rechthoekige, een vierkante of ronde tafel zijn. Het is maar net wat jouw voorkeur is en wat bij de rest van je interieur past. Hier ontbijt je met een kopje koffie van bijvoorbeeld Segafredo koffiebonen, lunch je de lekkerste broodjes en geniet je van je avondeten. Een hele belangrijke plek dus.

De salontafel

Als je een ruime woonkamer hebt, is een salontafel ook een hele fijne toevoeging. Hier kan je bijvoorbeeld tijdschriften op kwijt, een leuk plantje en onderzetters voor je drankje. Mocht je geen ruimte hebben voor een grote salontafel, kies dan bijvoorbeeld voor twee kleinere bijzettafeltjes. Ook heb je bijzettafeltjes die je onder elkaar kan schuiven. Zo bespaar je nog meer ruimte.

Een bureau

Je kan er natuurlijk voor kiezen om aan de eettafel te werken of met je laptop op je schoot te zitten. Toch is een bureau een hele goed toevoeging aan je huis. Wanneer je aan je bureau zit, creëer je een echte werkplek voor jezelf. Als je veel thuiswerkt, is dit natuurlijk erg handig.

Make-up tafel

Een tafel waar je jezelf aan klaar kan maken, dat is ideaal. In plaats van dat je voor de spiegel staat in je kamer of badkamer, ga je lekker aan deze tafel zitten waar alles op staat wat je nodig hebt: een borstel, fohn, bakjes met make-up, noem het maar op.