Loading...
AlgemeenBadkamerWonen

3 trucs om te stelen uit hotelbadkamers

3 trucs om te stelen uit hotelbadkamers

Er gaat niets boven de sfeer van een hotelkamer en vooral hotelbadkamers als je het mij vraagt! En na een lange dag reizen of avontuur, is een plek van rust precies wat je nodig hebt. Waarschijnlijk doe jij ook een diepe zoektocht naar het ontwerp van de hotelbadkamer voordat je een reservering maakt. Ze hebben gewoon een unieke en chique uitstraling. Maar je hebt geluk! Vandaag gaan we drie trucs bespreken om het ontwerp van hotelbadkamers te stelen en in je eigen huis te implementeren.

Kies voor luxe materialen

Badkamerrenovaties kunnen groot of klein zijn, maar wanneer je een echte hotelbadkamer wilt creëren, zal je groots uit moeten pakken. Ze zijn vaak luxueus en gebruiken grootse materialen zoals marmer en glas. Wanneer je het effect wilt repliceren, is het een goed idee om je huidige materialen te vervangen met deze. Toch hoef je je geen zorgen te maken wanneer een grote renovatie buiten je budget ligt. Probeer dan gewoon eens te investeren in marmeren accessoires.

Lichte omgeving

Hotelbadkamers zijn vaak goed verlicht, waardoor ze zeer comfortabel en ontspannend aanvoelen. Verlichting is uitzonderlijk krachtig met interieurontwerp en kan een kamer volledig transformeren. In een badkamer is vaak weinig natuurlijk licht, dus voeg een aantal spots toe en een grote spiegel die de illusie van ruimte creëert.

Denk aan de douche

Als je je badkamer wilt laten aanvoelen als een luxe hotel, dan moet je overwegen om een geweldige douchekop te kopen. Door te investeren in een hoogwaardige douchekop verbeter je de waterdruk en bespaar je ook nog eens water. Een ander opvallend kenmerk dat je vaak in een luxe hotelbadkamer aantreft, is ook de watervaldouchekop. Dit kan een mooie aanvulling zijn op je eigen badkamer. Items als deze kunnen een echt statement maken. Denk ook eens aan een statement kraan met wasbak, losstaand bad en een glazen douchedeur.