Loading...
AlgemeenTuin

De perfect barbecue organiseren in je tuin

De perfect barbecue organiseren in je tuin

Oké, de temperaturen zijn nog niet ideaal, maar we gaan langzaam de goede kant op. We kijken dan ook weer uit naar die gezellige barbecues in de tuin met familie en vrienden. Jij wilt natuurlijk alle vorige barbecues overtreffen, zodat iedereen het komende jaar alleen maar kan praten over die geweldige dagen bij jou thuis. Voor de perfecte barbecue heb je niet alleen een grote, goede grill nodig, maar ook een tuin die er mooi bij ligt!

Thema en decoratie

Een feest zonder thema is eigenlijk geen echt feest. Door je barbecue een thema te geven heb je genoeg inspiratie om jouw tuin prachtig te decoreren én zullen de feestgangers allemaal gepast gekleed komen. Zo creëer je een geweldig samenhangend en sfeervol geheel. Denk aan thema’s als tropisch, de tientallen jaren (70, 80, of 90), strand thema of je favoriete land of film!

Hou de kinderen bezig

Kinderen die zich vervelen zijn niet echt goed voor de feestsfeer. Ouders kunnen zich niet ontspannen en de kinderen willen snel naar huis. Zorg daarom altijd voor meer dan genoeg bezigheden voor kinderen van alle leeftijden. Heb je een trampoline 244 in de tuin liggen? Laat ze hier niet alleen op spelen, maar geef ze tien minuten ‘showtijd’ om aan jullie kunstjes te laten zien. Ze zullen gegarandeerd heel de avond aan het oefenen zijn!

Zorg voor warmte

Tenzij je jouw barbecue in een hittegolf geeft, kan het ’s avonds aardig afkoelen. Steek de vuurkorf aan en ga gezellig samen marshmallows roosteren om de avond af te sluiten. Zorg voor genoeg zitruimte en decoreer het met warme dekens, donsachtige kussens en leuke lichtjes. Heb je een muzikaal persoon in je vrienden- of familiegroep? Laat hem zijn gitaar meenemen en zijn gang gaan. Hou het rustig of sluit de avond af met gezellige dansjes. Dit wordt er een om nooit te vergeten!