Loading...
Wonen

Een blikvanger in je woonkamer

Koop een bank waar je trots van bent. Toch is het lastig om te kiezen, omdat je zoveel keuze hebt. Daarom assisteren wij u in de keuze.

Maak een spinnenweb

Zorg ervoor dat je al je ideeën verwerkt je spinnenweb. Begin bij de zetel bijvoorbeeld en ga vanuit hier verder. Denk aan merken als bijvoorbeeld Xooon zetels. Het kan van alles zijn en niks is fout. Probeer zo veel mogelijk op te schrijven wat er in je hoofd binnen schiet. Denk aan: “ik wil een compliment krijgen over de opvallende kleur”. Dan weet je dat wit en zwart al buiten de boot vallen of dat je complimenten krijgt over het comfort. Ik raad ook aan om het spinnenweb te visualiseren door middel van plaatjes. Dit kan heel makkelijk, want ieder plaatje kan worden gedownload van het internet.

Speel met je ideeën

Nu je alle ideeën hebt verwerkt in een spinnenweb raad ik aan om te gaan spelen met formaten banken en verschillende kleuren stoffen. Een rode bank kan er toch heel anders uitzien dan een andere rode bank terwijl ze dezelfde kleur hebben. Na kleur raden wij het aan om de stof goed in de gaten te houden. Een lekkere stof kan toch net de doorslag geven dat er niet meer aan hoeft te worden getwijfeld.

Maak je ideeën concreet

Je hebt nu een spinnenweb vol ideeën. Goed gedaan! Nu gaan we ervoor zorgen dat er een perfecte bank uit komt. De kleur wordt geselecteerd en de grootte van de bank plus de stof om het comfort te bepalen die jij wilt. Hierdoor heb je de perfecte bank samengesteld.

Bestel je bank

Nu gaat het echte werk beginnen. Ga naar een specialist die jou kan helpen met jouw eisen. Prijs-kwaliteit verhouding vinden wij uitermate belangrijk en hierdoor adviseren wij om goed te vergelijken tussen verschillende leveranciers.