Loading...
BadkamerWonen

Inspiratie voor een fijne badkamer

Wil jij een fijne badkamer creëren? Lees dan snel onze tips

Ben jij volop badkamers voorbeelden aan het bekijken, omdat je graag een fijne badkamer wilt creëren? Wij zochten uit hoe je zelf kunt zorgen voor een fijne badkamer en wat de meest actuele trends zijn. Lees snel verder en ga direct aan de slag met het creëren van jouw fijne badkamer.

Kies voor een regendouche

Kies je voor een douche, dan is een regendouche zeker een aanrader. Het water uit deze douche valt als het ware als een warme regenbui over je heen. Hierdoor zul je lekker warm worden of juist fijn kunnen afkoelen. Wil je een extra luxe gevoel ervaren, dan kun je ook kiezen voor een regendouche in een zwarte of koperen kleur.

Plaats een vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is helemaal van nu. Dit bad staat als het waren geheel vrij in de badkamer en hoeft dus niet perse tegen een muur aan gezet te worden. Met een vrijstaand bad zal jouw badkamer een stuk ruimtelijker ogen. Er zijn diverse vrijstaande baden te koop in verschillende vormen en maten. Hierdoor zal je snel een vrijstaand bad kunnen vinden die precies bij de stijl in jouw badkamer past.

Creëer een opvallende muur

Ook een opvallende muur in de badkamer is momenteel een echte trend. Maak van een muur in je badkamer een echte eyecatcher. Dit kun je doen door deze te betegelen met Terrazzo tegels, donkergroene tegels of koperen tegels. Je kunt hierbij ook kiezen om de tegels op een andere manier te leggen, zodat de muur net wat meer opvalt.

Voeg houten elementen toe

Ook houten elementen mogen niet in je nieuwe badkamer ontbreken. Denk aan houtlook vloertegels of een gaaf houtlook badkamermeubel. Des te meer hout je in de badkamer aanbrengt, des te sfeervoller deze zal ogen. Met hout geef je jouw badkamer een mooie natuurlijke uitstraling.

Maak je badkamer slim

Wil je een fijne badkamer, dan raden wij het zeker aan om je badkamer slim te maken. Wat we hier precies mee bedoelen? Denk aan het plaatsen van sensorlampen die meteen aan gaan zodra je de badkamer in loopt. Je hoeft dan niet meer zelf het licht aan en uit te doen. Je kunt ook een spiegel plaatsen met een verlichte rand, zodat je voldoende licht hebt als je voor de spiegel bezig bent.

Wil jij ook een fijne badkamer? Ga dan meteen aan de slag met onze tips!