Loading...
AlgemeenWonen

Opbergproblemen? Zo los je het op!

Opbergproblemen? Zo los je het op!

Wil je een dildo kopen, maar weet je niet waar je die moet laten? Geen probleem, wij hebben de beste opbergtips op een rijtje gezet en delen graag met je hoe je dit en andere opbergproblemen in huis oplost.

Discreet opbergen

Sommige dingen wil je liever voor jezelf houden. Of dit nou een leuk speeltje is of je dagboek met al je diepste geheimen. Wat is een discrete plek om deze op te bergen? Ik zal je verklappen dat eigenlijk iedereen wel weet dat je niet zomaar in iemands nachtkastje kan rommelen of dozen onder het bed kunt openen. Hoewel deze plekken dus erg overduidelijk zijn, maakt dit ze juist discreet. Iedereen weet dat je deze plekken niet moet betreden. Wil je toch wat meer privacy, stop dan al je discrete spullen in een kistje met een goede sluiting en verstop deze onder een laken of een stapel oude kleding.

Handig stapelen

Door naar de keuken en de woonkamer. Op een hoop locaties in huis zou je het liefst meer willen stapelen. Gelukkig bestaan er een hoop leuke gadgets om dit mee te doen. Zo zijn er handige rekjes die je in een keukenkastje kan zetten waarop je pannen en borden kunt stapelen zonder dat het een onhandige hoge toren wordt. Zo krijgt elke pan een eigen rekje en kun je makkelijk die onderste pan pakken zonder dat de rest uit de kast valt. Dit systeem kun je natuurlijk op meerdere plekken in huis toepassen. In je kast vol met bordspellen of fotoboeken. Als je ergens onhandige stapels hebt rondslingeren die steeds omvallen, kun je hier zo’n handig stapel rekje voor gebruiken.

Kijk op Pinterest

Er bestaan nog veel meer handige opbergsystemen. Zoveel dat we er nog 100 blogs over zouden kunnen schrijven. Maar tot we dat doen kun je nog veel meer opberg inspiratie vinden op Pinterest. Dit is het walhalla voor de opbergfreaks van de wereld!