Loading...
Geen categorie

Originele cadeautips voor kinderen

Heel leuk hoor een kinderverjaardag, maar het bedenken van een origineel cadeautje is wel altijd een opgave. Als je een kinderverjaardag hebt in de nabije omgeving wil je gewoon aankomen met een gaaf cadeau! Een racebaan of pop maak je menig kind natuurlijk blij mee, maar de kans is groot dat andere dit al geven. Het is leuk om een origineel & persoonlijk cadeau te geven. Kinderen ontwikkelen al vroeg hun eigen smaak en vinden het heel ‘cool’ om iets te krijgen wat speciaal voor hun is gemaakt. Een cadeau met hun naam er op bijvoorbeeld! Hieronder hebben wij voor jou een aantal originele cadeau ideeën uitgelicht!

Speelgoed met naam

Als je op een verjaardag bent en ook gekozen hebt voor een houten treintje kan het zomaar dat de jarige job deze al heeft gekregen. Echter is jouw speelgoedtreintje, mondharmonica of blokkendoos altijd uniek als je deze laat voorzien van naam. Speelgoed wat speciaal voor de jarige job is door bedrukking van zijn of haar eigen naam is helemaal HOT. Blijer kun je een kind niet maken. Online is gepersonaliseerd speelgoed eenvoudig te bestellen.

Kinderbadjas met naam borduring

Een kinderbadjas met naam is helemaal van deze tijd en kinderen zijn blij verrast met zo’n persoonlijk cadeau. Kids ontwikkelen al vroeg hun eigen smaak en identiteit en daar horen natuurlijk persoonlijke spulletjes bij! Online kun je bij de grote online aanbieders in badjassen makkelijk de meest leuke kinderbadjas met naam bestellen. Dat kan eenvoudig via een ontwerptool en je hebt de keuze uit leuke kleurtjes & lettertypen. Een cadeau wat het kindje nog lang bij zal blijven!

Knuffel met eigen naam!

Welk kind is er niet gek op een lekkere zachte teddybeer of knuffel? Lekker om mee te slapen of op de bank mee te kroelen. Tegenwoordig kun je allerlei knuffels met t-shirt met naam van jouw kindje er op bestellen. Een knuffel met naam is natuurlijk wel héél gaaf hé? Dat snappen jullie zelf natuurlijk ook wel!