Loading...
Algemeen

Verras dierbare om je heen tijdens kerst

2020 is een bijzonder jaar. Het is een jaar waarin corona op ons pad kwam. Waar we in maart nog moed hadden dat het virus snel voorbij zou zijn, zitten we nu in onze tweede lockdown. Voor veel mensen is dit een lastige en vooral eenzame tijd. Daarom is het extra belangrijk om aan elkaar te denken tijdens de kerstdagen. Wij hebben daarvoor een heel leuk idee.

Voor ieder wat lekkers….

Wie houdt er nou niet van lekkere chocolade? Veel mensen kan je erg blij maken met lekkere chocolade. Gust Royal heeft een erg ruim aanbod van Belgische pralinen. Naast dat ze deze Belgische pralinen aan bedrijven verkopen, verkopen ze deze ook aan particulieren. Pralines bestellen online doe je ook eenvoudig in de webshop. Zo heb je keuze uit suikervrije pralines, doosjes pralines en pralines met een boodschap. Je kan het doosjes volledig zelf samenstellen. Je kan kiezen uit een doosje van 250, 500 en 750 gram. Daarnaast kan je kiezen uit een doosje met witte, melk of pure pralines. Wanneer je niet kan kiezen, wat heel begrijpelijk is, kan je ook kiezen voor een doosje met gemengde pralines. Ook is er een uitgebreid assortiment aan vullingen. Zo kan je kiezen voor pralines met babbeltjes, marsepein, met manons of zonder alcohol.

Voeg een boodschap toe

Een leuke verassing is om het doosjes met pralines op te sturen en er een leuke boodschap aan toe te voegen. Laat zien dat je aan elkaar denkt, ook al kan je even niet bij elkaar zijn.

Help elkaar door deze moeilijk dagen door en verras je dierbare met een doosje heerlijke Belgische pralines. Online pralines kopen doe je eenvoudig en snel bij Gust Royal. Kijk op de website en bestel vandaag nog.