Loading...
AlgemeenBadkamerInterieurSlapenWonen

Verschillende huizen voor jou

Je hebt een nieuw huis gekocht of laten bouwen. En nu wil je natuurlijk de perfecte inrichting voor je woning! Wij geven je wat tips hoe je je droomhuis kunt creëren!

Appartement

Als je een appartement hebt, zit je niet gebonden aan een bepaalde stijl maar kun je eigenlijk alle kanten op. Houd je van felle bonte kleuren en rieten details? Dan is bohemian iets voor jou. Weet je niet helemaal wat je stijl is, dan kies je voor eclectisch. Dit is de woonstijl die je zou kiezen als je niet weet wat je stijl is en is een verzameling van verschillende stijlen door elkaar heen. Het is een mix van oude en nieuwe meubels door elkaar heen gebruikt. Deze stijl staat ook helemaal los van trends. Wie durft maakt de leukste combinaties.

Jaren dertig huis

Hier past heel veel bij. Voor de hand liggend is de landelijke inrichting met veel hout en natuurtinten. Maar ook een Scandinavisch interieur past heel goed bij een jaren dertig huis. Scandinavisch is tijdloos en altijd goed. Hier worden ook weer meubels met strakke lijnen gebruikt. Hierdoor komen kunst en andere accessoires ook beter uit de verf. Er wordt ook gebruik gemaakt van verschillende texturen die de ruimte nog interessanter maken.

Moderne villa

Heb je een moderne villa laten bouwen, of een moderne villa gekocht? Daar past een open interieur het beste in. Je wil het namelijk open en ruimtelijk houden. Houdt het strak en houdt de muren vrij, hang hier niet teveel open, dit belemmert de ruimtelijkheid. Kleed af met warme accessoires en af en toe een kleurtje.

Oud pand of loft

Heb je een oud pand gekocht, dan is de industriële look echt helemaal wat voor jou. Deze woonstijl herken je aan het stoere karakter. Je ziet vaak waterleidingen, kabels en buizen door ruimtes heen. Deze onafgewerkte stijl is typisch voor industrieel.