Loading...
Slapen

Waarom een stapelbed het leukste is voor in de kinderkamer

Wilde jij vroeger ook altijd een stapelbed of een hoogslaper? Een stapelbed is veel avontuurlijker dan een normaal bed. Een stapelbed is niet alleen heel leuk, maar het is daarnaast ook mega praktisch. Je bespaart namelijk enorm veel ruimte. Ben jij van plan om binnenkort een stapelbed te kopen? Er zijn veel stapelbedden in verschillende soorten en maten. Waar moet je op letten? En hoe weet je dat een stapelbed veilig is?

Leuk en praktisch

Het slapen in een stapelbed voor kinderen is vaak heel spannend. Het ene kind slaapt boven, en het andere kind slaapt beneden. Dat betekent dat ze samen op 1 kamer liggen wat ze heel gezellig vinden. Een stapelbed neemt relatief weinig ruimte in beslag waardoor er ook genoeg ruimte is om te spelen of om andere spullen neer te zetten.

Met een stapelbed maak je dus 2x zoveel gebruik van dezelfde ruimte, wat super handig is als je niet zo groot woont. Ondanks een kleinere ruimte kan je er zo toch voor zorgen dan elk kind lekker kan slapen. Eurobedden.nl heeft een ruim aanbod in stapelbedden. Van een 3 persoons stapelbed en een stapelbed met bureau en kast tot een stapelbed die om te bouwen is tot een hoogslaper en twee losse logeerbedden.

Ruim aanbod bij Eurobedden.nl

Bij Eurobedden.nl kan je kiezen uit verschillende jongens stapelbedden die wellicht mooi staan in een stoere slaapkamer. Zoals een stoere kleur of in stapelbed in een bus vorm. Voor meisjes zijn er ook veel leuke designs beschikbaar. Zoals een roze stapelbed of een wit stapelbed met roze accenten. De stapelbedden bij Eurobedden.nl zijn zeker veilig. Het bed is van sterk hout gemaakt en afscherming aan het bovenste bed zorgt ervoor dat je kind veilig kan slapen.

Als je opzoek bent naar een 3 persoons stapelbed ben je bij Eurobedden.nl aan het goede adres. Op de onderste laag is er plek voor 2 personen en boven is er plek voor 1 persoon. Zo kan er altijd een kindje blijven logeren. Ook als je een groot gezin hebt, is een 3 persoons stapelbed ideaal.

Kortom, genoeg reden om een stapelbed aan te schaffen. Een stapelbed koop je eenvoudig en voordelig bij Eurobedden.nl. Het bed kan ook eventueel worden gemonteerd.