Loading...
Geen categorie

Zo gaat jouw Samsung langer mee

Gaat jouw Samsung tegenwoordig snel leeg? Het kan erg vervelend zijn wanneer je op weg bent of dingen moet regelen met je telefoon maar je telefoon snel leegloopt. Ontdek hier wat je kan doen om je de batterij van je Samsung besparen.

Vervangen

Elke batterij van een smartphone verslechterd na een tijdje, ook bij Samsung. Wanneer de batterij van een Samsung achteruitgaat is dit een teken van veroudering van de telefoon. Je smartphone wordt steeds trager omdat er niet meer genoeg snelheid uit de batterij kan komen. Bij Fixsupport wordt de batterij van je Samsung binnen een korte tijd vervangen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten. Een gemiddelde reparatie duurt 20 minuten. Door de batterij te vervangen wordt je Samsung weer sneller en hoef je hem minder vaak op te laden. Samsung reparatie Den Haag via Fixsupport.nl voor de tarieven.

Opladen

Het beste is om je batterij op te laden wanneer die halfleeg is. Dat is beter voor de batterij dan hem helemaal leeg te laten lopen. Wanneer je merkt dat je batterij nog steeds snel leegloopt is het een goed idee om je batterij te laten vervangen, zie hierboven.

Schakel locatie uit

Wat ervoor zorgt dat de batterij van een Samsung snel leegloopt is de functie locatiediensten. Met deze functie wordt je locatie opgeslagen als je een foto hebt gemaakt of als je automatisch je locatie wilt delen op Instagram of facebook. Dit kan handig zijn maar om je batterij en de snelheid van je telefoon te waarborgen kan je deze functie beter uitschakelen.  Schakel ook andere functies uit die je niet gebruikt zoals wifi en bluetooth. Je kan ook je telefoon op vliegtuigstand zetten om energie te besparen. Je kan ook bij apps kijken hoeveel energie de app verbruikt. Je kan overwegen om bepaald apps te verwijderen waardoor de batterij van je Samsung niet verslechterd.